Капитанът на ФК Копенхаген Виктор Клаесон призна, че спирането на

...
Капитанът на ФК Копенхаген Виктор Клаесон призна, че спирането на
Коментари Харесай

Капитанът на Копенхаген за Ман Сити: Това е най-добрият отбор, който съм виждал

Капитанът на ФК Копенхаген Виктор Клаесон призна, че прекъсването на Манчестър Сити и на " килъра " Ерлинг Холанд е най-трудната задача във футбола, която в миналото е имал. Шведският национал и съотборниците му не съумяха да спрат Сити на стадион " Етихад " предходната седмица и изгубиха с 0:5 в първия от двата си конфликта с британския отбор в Шампионската лига. 

Вторият мач сред ФК Копенхаген и Манчестър Сити от група " G " ще се играе в датската столица във вторник, а Клаесон не чака задачата да бъде по-лесна. Холанд сигурно ще се любува на вероятността да вкара повече голове, откакто към този момент означи 20, в това число два против Копенхаген предишния кръг, единствено в 13 срещи за Сити този сезон. " Те са най-хубавият тим в света, най-хубавият, който съм виждал до момента ", сподели крилото Клаесон, който пое капитанската лента, откакто съотборникът му Карлос Зека получи травма на коляното в края на предишния сезон. " За мен те са любимци в Шампионската лига. 

Бяха през последните няколко години, само че не успяваха за малко най-после. Сега имат и в действителност добър нападател. Преди имаха положителни играчи, само че в този момент имат палач в наказателното поле. Когато и да влезе в наказателното поле, той просто бележи съвсем всякога ", добави той. ФК Копенхаген има единствено една точка от трите си мача, до момента в който Сити са отпред с девет, а Борусия Дортмунд имат шест. Датският отбор на процедура отпада от битката за място в идващия кръг на шампионата. ФК Копенхаген ще се бори със Севиля за третото място в групата и присъединяване в елиминациите на Лига Европа. " Знаем, че щеше да е бонус да вземем точки от мача предходната седмица. Но ние просто не бяхме там и се надявам да да се поучим от този дуел. Надявам се, че можем да покажем по-доброто във вторник ", сподели още Клаесон.

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР