Капитанът на Фиорентиа Давиде Астори е починал от естествена смърт.

...
Капитанът на Фиорентиа Давиде Астори е починал от естествена смърт.
Коментари Харесай

Астори починал от естествена смърт

Капитанът на Фиорентиа Давиде Астори е умрял от естествена гибел. До подобен извод стигнаха управляващите в Италия след извършените прегледи на тялото на бранителя.

31-годишният футболист бе открит мъртъв в хотелската си стая в Удине часове преди дуела на „ виолетовите” против Удинезе на „ Дачия Арена”. Тимът на Фиорентина бе отседнал в хотел за подготовката си преди срещата, а Астори не се появил на днешната закуска и не си вдигал телефона.

„ Идеята ни за обстановката на този стадий е, че футболистът е умрял от сърдечен арест в резултат на естествена смърт”, разяснява прокурорът на Удине Антонио Де Николо.

„ Странно е, че такова нещо може да се случи на експерт, чието положение се следи деликатно и не е посочил предупредителни знаци”, добави Де Николо.

Вратарят на Фиорентина Марко Спортиело е последният човек, който е видял жив Астори. Двамата са играли видео игри предната вечер. По този мотив стражът даде показания пред полицията, а тялото на умрелия бе откарано към локална болница за аутопсия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР