Капитанът на Фенербахче Мелих Махмутоглу поздрави Реал (Мадрид) за спечелената

...
Капитанът на Фенербахче Мелих Махмутоглу поздрави Реал (Мадрид) за спечелената
Коментари Харесай

От Фенербахче нарочиха един от съдиите

Капитанът на Фенербахче Мелих Махмутоглу поздрави Реал (Мадрид) за извоюваната купа в Евролигата, само че по-късно внезапно обърна настроението си и упрекна един от съдиите на финалния дуел в тенденциозни отсъждания. “Фенерите” сдадоха европейския престол след загуба с 80:85 от испанския гранд, а съгласно Махмутоглу някои от отсъжданията на италианския рефер Луиджи Ламоника напълно не са инцидентни и това не се случва за първи път.

“Тъжни сме. Направихме много неточности, само че и Реал (Мадрид) е доста мощен отбор”, разяснява Махмутоглу пред клубната телевизия.

“Искам да кажа още нещо. Същият арбитър, който ни свири в Берлин преди две години, още веднъж имаше неточности и в този момент. Не знам какво да кажа. Не разбирам за какво Лука Дончич е недостижим и има “имунитет”. А е доста добър състезател. Тежко е, изключително когато става дума за същите неточности от същия съдия”, сподели още Махмутоглу, визирайки отсъждания на Ламоника от 2016 година, когато турците отстъпиха на ЦСКА с 96:101.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР