Капитанът на Евертън Уейн Рууни бе категоричен, че решителната дузпа

...
Капитанът на Евертън Уейн Рууни бе категоричен, че решителната дузпа
Коментари Харесай

Рууни: Дузпата беше явна, кеф е да вкараш на Ливърпул

Капитанът на Евертън Уейн Рууни бе безапелационен, че решителната дузпа в градското дерби против Ливърпул е била 100-процентова и не схваща претенциите на съперника.

Именно с гол от дузпа на ветерана „ карамелите” хванаха точка с 1:1 на „ Анфийлд”, където нямат победа към този момент 19 години. Отсъждането на Крейг Поусън разедини мненията на Острова, защото контактът сред Деян Ловрен и Доминик Калвърт-Люин беше най-малък.

Клоп се репчи против съдии и кореспонденти след дербито

„ Фантастична точка за нас. Ливърпул е необикновен тим с положителни индивидуалности”, сподели Рууни.

„ Знаехме, че ще бъде мъчно и че ще би трябвало да сме търпеливи. Защитавахме се брилянтно. Имахме два или три момента на контраофанзива, които трябваше да използваме. Точно това и сторихме.”

Обезумелият виновник Ловрен за малко да скочи на рефера

„ Страхотно е да играеш в дербито. Страхотно е и за града. Естествено, в този момент почитателите на Евертън ще бъдат по-доволни. Винаги е хубаво да вкараш против Ливърпул, без значение за кой отбор играеш. ”

„ При дузпата трябваше да запазя самообладание. Деян Ловрен пристигна и ритна топката, а това ми даде още малко време. Знаех къде ще изстрелвам. Вчера се упражнявах и, популярност Богу, нацелих топката добре. Дузпата изглеждаше явна. Ловрен го бутна и реферът взе вярното решение”, добави Рууни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР