Капитанът на даде интервю пред Sportal TV в Алания, където

...
Капитанът на даде интервю пред Sportal TV в Алания, където
Коментари Харесай

Георги Петков: Стоилов е спасението на Левски, купата със Славия ми е най-сладка

Капитанът на даде изявление пред Sportal TV в Алания, където лагеруват играчите на Златомир Загорчич. Ветеранът дефинира като най-сладък миг от кариерата си спечелването на Купата на през 2018 година, когато " белите " надделяха с дузпи. Бившият пазач на " сините " приказва и за отбора на Станимир Стоилов. Интересно Петков не включи спечелилия в анкетата за " Футболист на годината " в своя спонтанна тройка за най-хубавите в родния футбол през 2021 година

" Купата със ми е най-сладка! Да, печелил съм трофеи с, играл съм в Шампионската лига, имам четвъртфинал за Купата на УЕФА, само че със спечелихме единствено с български момчета. Това прави нещата разнообразни - в тогава бяха, Обертан и така нататък, а ние бяхме единствено българи, имаше юноши на.
 Панамци се молят на Мъри, само че експертът е праволинеен Панамци се молят на Мъри, само че експертът е праволинеен
Ситуацията в в този момент? Най-хубавото нещо в е назначението на Станимир Стоилов, цяла " синя " се сплоти към това нещо. Мисля, че сега това държи. С помощта на почитателите към този момент се оправят, не мога да кажа по какъв начин ще бъде отсега нататък обстановката в клуба, само че се притеглят нови футболисти, прави се тим, следя контролите, когато мога. Най-хубавото нещо сега е Мъри Стоилов и спасението на е около него ", съобщи пред нашата камера.

Очаквайте скоро видео с цялото изявление на Георги Петков!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР