Капитанът на CS2 отбора на Virtus.pro Джами Jame“ Али се

...
Капитанът на CS2 отбора на Virtus.pro Джами Jame“ Али се
Коментари Харесай

Jame: Мога да науча нещо само от m0nesy

Капитанът на CS2 тима на Virtus.pro Джами „ Jame “ Али се изрече извънредно ласкаво по адрес на един от най-големите гении в Counter-Strike сървъра. 25-годишният руснак самоуверено съобщи, пред своите почитатели по време на стийм, че единственият, когото си заслужава да следи сега, с цел да се учи от него, е звездата на G2 Esports Иля „ m0nesy “ Осипов.

„ Той е страховит, доста, доста добър е. Уча много от него и мисля, че е единственият снайперист на сцената, от който мога да науча нещо. С другите AWP играчи просто не е по този начин. „ m0nesy “ мисли за дребните елементи, до момента в който аз като капитан мисля за други неща. Той споделя, че е нападателен и в действителност е по този начин – мисля, че е най-хубавият снайперист сега “, описа „ Jame “, след което разяснява и първия CS2 Мейджър,.

„ Какво мисля за успеха на NAVI? Нищо, не ми пука изключително, не обърнах огромно внимание на мача с FaZe. Нямам какво толкоз да кажа, финалът беше забавен, само че щеше да е по-добре да е G2 против NAVI. Мачът на шампионата бе FaZe против Team Spirit “.

фотография: Филип Станчев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР