Капитанът на Черно море Георги Илиев заяви, че във футболистите

...
Капитанът на Черно море Георги Илиев заяви, че във футболистите
Коментари Харесай

Георги Илиев: В отбора има разочарование заради резутлатите, но сме оптимисти

Капитанът на Черно море Георги Илиев съобщи, че във футболистите има огромно отчаяние от слабите резултати в последните шест мача от шампионата. Той обаче е оптимист, че тимът ще успее да излезе от дуката, в която се намира, и ще стартира да побеждава.

" Тежи ни, че не съумяваме да вземем точки от мача с Ботев Пловдив. Нашата работа е да демонстрираме най-хубавото от себе си и да побеждаваме. Когато няма резултати, няма триумфи, няма точки, е обикновено да има отчаяние... насъбрано напрежение. Изисква време да излезеш от дупката след поредицата от слаби резултата. След мача със Септември и загубата за купата от Монтана се натрупаха много негативи. Но поради метода, по който работим, рано или късно ситуацията ще се възстановява ", съобщи Жоро.

" Когато виждам по какъв начин упражняват момчетата и по-късно метода, по който губим мачовете, ми е най-болно. Последният дуел паднахме след фиктивен фаул, а против Левски - след фиктивен корнер. Не че това е повода, само че просто някаква липса на шанс ни спохожда. Може би нещо се е случило и би трябвало да изтърпим тези негативи. Надявам се всичко да си пристигна на мястото напълно скоро ", сподели халфът. 

" Вече пети мач не съумяваме да вкараме гол. Не мога да кажа, че сме основали толкоз чисти обстановки в тези срещи, само че пък имахме положения. Отдавам го на душeвността. Нормално е да има напрежение в хората в предни позиции. След като изтърват няколко комфортни обстановки, след това е по-трудно да отбележат този първия гол, с цел да се отпушат ", показа още капитанът на " моряците ".

Относно идния мач в Пловдив, Илиев съобщи: " Отборът на Локомотив постоянно е разполагал с един чувствителен плюс и това е публиката. Дори в тежки и сложни моменти тя е била факторът, който ги води напред. Надявам се в този момент да успеем да ги победим макар тяхната аудитория ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР