Капитанът на Черно море Георги Илиев определи гостуването на Ботев

...
Капитанът на Черно море Георги Илиев определи гостуването на Ботев
Коментари Харесай

Георги Илиев: Надявам се да продължим традицията да бием Ботев в Пловдив

Капитанът на Черно море Георги Илиев дефинира гостуването на Ботев Пловдив като следващия тежък мач, който чака " моряците " този сезон. Най-опитният футболист на варненци имаше лека болежка в региона на шията, поради която пропусна две тренировки през предходната седмица, само че към този момент е на линия за гостуването на " канарчетата ".

" Така се случи, че последните два мача победихме Ботев в Пловдив. Надявам се да продължим тази традиция. Естествено това не е водещото - традициите. Очаква ни следващият тежък мач. Работим крепко и се надявам целият труд, който хвърляме в тренировките, да стартира да дава по-големи резултати на терена ", сподели Георги Илиев пред клубния уебсайт.

" Факт е, че досега играем по-добре като посетители. Не знам къде е разковничето за това. Надявам се и тази седмица да продължим с по-успешното показване на открито, до идващия мач на " Тича ". Последният ни домашен дуел успяхме да победим. Надявам се и вкъщи да усетим повече поддръжката на публиката и играта ни да се усъвършенства доста. Да сме сигурни и по-стабилни, и да стартираме да побеждаваме и в къщи ".

Има много мачове още до края на постоянния сезон. Започваме да почистваме нашия образ, който треньорът желае, а и грешките от ден на ден понижават. Време е да стартираме да трупаме и точков актив ", сподели още Георги Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР