Капитанът на Черно море Георги Илиев обяви като долна лъжа

...
Капитанът на Черно море Георги Илиев обяви като долна лъжа
Коментари Харесай

Капитанът на "Черно море" за обвиненията в симулативна игра: Долна лъжа

Капитанът на " Черно море " Георги Илиев разгласи като " долна неистина " изказванията, че той дружно с петима свои съотборници са играли симулативно при загубата от ЦСКА при започване на месеца, за което са отстранени от тима. Варненският клуб извади от групата Илиев и други съществени играчи Виктор Генев, Пламен Димов и вратарите Георги Китанов и Иван Дюлгеров, часове преди гостуването на " Лудогорец " от последния кръг.

Макар и да не се оповестяват детайлности, се твърди, че Илиев и останалите са подложени на детектор на лъжата поради загубата от ЦСКА с 1:3 във Варна.

" В този клуб съм 21 години, от които 12 в мъжкия тим. Бил съм капитан на този тим. И по този метод да се опетни моето име, не знам. Първоначално помислих, че става въпрос за някаква смешка, само че по-късно ме обзе гняв и яд. Беше доста тежко за мен ", разяснява Илиев пред Би Ти Ви.

" Не знам по какъв начин да приема това, което се случи. Тук съм, с цел да кажа, че това е една долна неистина. Всички шест индивида сме чисти ".

В обществените мрежи бяха оповестени фотоси от резултатите от полиграфа, които демонстрират, че отговорите на Илиев и останалите играчи са откровени и не потвърждават те да са играли симулативно или да са търсени от хора от ЦСКА. Впечатление от фотосите прави, че детекторът на лъжата е изработен в петък.

Вратарят Иван Дюлгеров разгласява в профила си във " Facebook " малко обръщение " Чест, морал, достолепие! Истината ще спечелва! Чист пред себе си, чист пред Господ ".

За изваждането на играчите от групата четете тук.
Какво сподели треньорът на " Черно море " Илиан Илиев тук.
ЦСКА реагира за абсурда с публична декларация. Четете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР