Капитанът на Черно море Даниел Димов призова всички хора да

...
Капитанът на Черно море Даниел Димов призова всички хора да
Коментари Харесай

Даниел Димов: Бъдете умни и пазете близките си

Капитанът на Черно море Даниел Димов прикани всички хора да бъдат внимателни в тези времена в България и по света като цяло. Бранителят съобщи, че всички би трябвало да сме виновни и самодисциплинирани.
 



В тези сложни и тежки времена, в които сме сега, би трябвало да бъдем доста внимателни. Трябва да бъдем доста умни. Да изпълняваме безусловно всички рекомендации на спешния щаб. Да пазим околните, децата си и фамилиите си, тъй като ситуацията е в действителност съществено - сериозно. Само дисциплината и отговорността, би ни извела по-бързо от тази обстановка. Бъдете умни и пазете околните си ", сподели Димов пред " Топспорт ".

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` зат
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР