Капитанът на „Черно море” Даниел Димов определено може да се

...
Капитанът на „Черно море” Даниел Димов определено може да се
Коментари Харесай

Футболна съпруга отвори бутик и трогна с любовно послание капитана на Черно море

Капитанът на „ Черно море” Даниел Димов несъмнено може да се гордее със своята брачна половинка Силвена. Красавицата към този момент публично е дизайнер и притежател на фешън бранд. Тя отвори онлайн бутик „ BohoSi”, като всички модели са нейно дело, а извънредно впечатляващите хрумвания са плод на престоя й в Турция и Израел, до момента в който следва брачна половинка си по света.


За да показа своите модели Силвена влиза и в ролята на модел и както се вижда от фотосите – получава й се сносно.







След стартирането на първата си сбирка брюнетката показа прочувствено обръщение в обществените мрежи и разчувства с любовно обръщение към Даниел Димов:

„ Преди тъкмо една година стартира като на смешка моят дълъг път, който ме докара до през днешния ден, когато извънредно доста се вълнувам най-сетне да споделя с вас моята сбъдната фантазия - bohoSi.Човек би трябвало да умее да цени напъните на другите по отношение на него, тъй че, ще си разреша да напиша няколко реда в тази тенденция в този момент:
Изключително признателна съм на всички хора, с които имах щастието и шанса да работя през тази една година, за това, че дадоха всичко от себе си в името на плана ми. Благодарна съм на моите близки, които ме подкрепяха неимоверно.
Но най-много желая да благодаря на моя обичан брачен партньор, за който се омъжих преди тъкмо 9 години на този ден и оттогава до през днешния ден той не стопира да сбъдва фантазиите ми... Ако имах опцията да се върна обратно във времето, щях отново да избера да те вървя след на всички места по света и да вардя уюта на фамилията ни, до момента в който ти покоряваш своите върхове, да съм до теб, когато не успяваш да ги покориш и да ти вдъхвам кураж, с цел да го преодолееш. Защото в този момент ти ми отвръщаш с безусловно същото! Благодаря ти, обич, че ми даваш криле и постоянно вярваш в мен!”, написа в профила си Силвена.

Мая Димитрова
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР