Капитанът на Бразилия - Тиаго Силва също изрази възмущението си

...
Капитанът на Бразилия - Тиаго Силва също изрази възмущението си
Коментари Харесай

Тиаго Силва също се възмути от Меси: Възпитанието трябва да е на първо място

Капитанът на Бразилия - Тиаго Силва също изрази възмущението си от държанието на петкратния притежател на Златната топка - Лионел Меси по време на вчерашната контрола сред двата южноамерикански колоса в Рияд, приключила с победа за аржентинците с 1:0.

Нападателят на Барселона бе упрекнат от треньора на бразилците - Тите, че го е обиждал и като цяло се е държал пренебрежително. На записите се вижда по какъв начин Меси приканва наставника да мълчи в обстановка, в която той упорства пред съдията да му покаже жълт картон. За сходно нещо приказва и Тиаго Силва.

“Меси искаше да командва, искаше той да свири мача. Той изрита двама индивида, само че реферът не стори нищо. Това си беше втори жълт картон и изпъждане. Аз отидох да диспутирам със съдията за това, а Меси се хилеше. В Шампионската лига обаче той няма това преимущество, тъй като съдиите са доста по-строги. Там Лео не се пробва да се постанова по подобен метод. Но има арбитри, които поради възхищението си от него, стартират да отсъждат в негова изгода. Възхищението към някого би трябвало стои настрани в такива случаи. Меси се стреми да принуждава арбитрите да му свирят нарушавания. Обсъждахме това и с други футболисти от испанското състезание. Толкова доста приказваме за образование, само че в това време един от най-харесваните футболисти споделя на един… добре, няма да кажа “стар човек”, тъй като той (Тите) иска ми се ядоса, само че споделя на треньора да замълчи. Каквото и ще да е съперничеството, възпитанието би трябвало да е преди всичко.”, показа бранителят на ПСЖ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР