Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе изключително доволен след

...
Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе изключително доволен след
Коментари Харесай

Неделев: Спокойствието бе ключът към успеха, не мисля за трансфер

Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе извънредно удовлетворен след успеха с 2:1 над Левски, която постави завършек на " черната " серия на " жълто-черните " пред лична аудитория. Националът похвали съотборниците си за представянето им, като призна, че търпението и спокойствието в редиците на Николай Киров е бил ключът към триумфа в дербито.

“Започнахме доста добре мача и до 25-ата минута контролирахме играта. Допуснахме обаче една неточност и противникът поведе. На полувремето си казахме, че би трябвало да бъдем спокойни и търпеливи, тъй като когато прибързваме, ни санкционират. При 0:2 щеше да бъде много мъчно да обърнем резултата. Подходихме деликатно, а и това е нашият жанр - да държим повече топката и да разиграваме. Радвам се, че въпреки да изоставахме с 0:1, успяхме да се вдигнем и да стигнем до трите точки”, съобщи след триумфа Неделев.
 Ботев (Пловдив) - Левски “Може би тези три загуби пред лична аудитория, както и фактът, че трибуните бяха цялостни за дразнител като Левски, ни дадоха спомагателна мотивация. Радваме се, че успяхме да победим. Сега обаче ни следва тежко посещение в Разград, където и точката би била успех”, добави още капитанът на “жълто-черните”. За край Тошко призна, че все още не мисли за трансфер в чужбина, а за това по какъв начин да усъвършенства играта си и да помогне на Ботев (Пловдив) да реализира още по-добри резултати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР