Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов заяви, че победата над

...
Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов заяви, че победата над
Коментари Харесай

Балтанов: Ботев е отбор за големите мачове

Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов съобщи, че успеха над Левски с 2:1 е изцяло заслужена. Юношата на " сините " означи победното попадение, като изигра следващия си доста мощен мач за " канарчетата ", които пък реализираха първи триумф на " Коматево " през този сезон.

" Победихме " сините " с добра игра. Бяхме по-добрият тим. Мисля, че започнахме да си връщаме самочувствието, в днешния мач се видя. Направихме положителни игри в Европа, само че това се отрази в мачовете ни в шампионата, само че през днешния ден се веселя, че спечелихме изцяло справедливо през днешния ден. Този гол за мен, гол, като всеки различен. Важното е, че победихме. Момчетата се раздадоха и зарадвахме всички хора, които бяха пристигнали на мача.

Нашата работа е на терена. Не гледаме какво се случва отвън терена в управлението. Там си има хора, които вземат решение. Радвам се, че бихме в този мач. Не желая да разясня съдийството. На терена се вижда едно, всеки е раздразнителен, само че значимото е да мислим положително.

Ние очевидно сме тим за мачовете с огромните тимове, защото с тях демонстрираме добра игра. Дано по този начин да бъде и в мачовете, които предстоят ", показа Балтанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР