Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов засипа с комплименти своите

...
Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов засипа с комплименти своите
Коментари Харесай

Балтанов: Показахме характер и воля при дузпите

Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов засипа с похвали своите съотборници след успеха с дузпи над Берое на 1/8-финала за Купата на България. Той счита, че пловдивчани са посочили темперамент и воля при 11-метровите удари и това им е помогнало за триумфа.

“Тежък, равносилен мач. Наистина, имаше изпуснати положения и от двете страни. Важното е, че успяхме да удържим натиска на Берое в края. Искам да поздравя момчетата, че се боирха в продълженията. Шапка им смъквам и се гордея, че са мои съотборници, за което мога единствено да им се поклоня. При дузпите показахме повече воля и темперамент и победихме. Мачът бе равносилен - и ние имахме обстановки, и те също. Може би хиксът бе законосъобразен, само че регламентът е подобен, че трябваше да се изпълнят и дузпи, и там показахме темперамент и воля”, съобщи Балтанов.

Той благодари и на почитателите на “Канарчетата” за всеотдайната им поддръжка през всичките 120 минути.

“Феновете бяха феноменални. Цялата поддръжка, която ни оказаха бе доста значима, с цел да изкараме тези 120 минути. Виждате, че успяхме с доста воля, темперамент и себераздаване от всеки футболист на терена. Искам да им благодаря и да продължаваме по същия начин”, добави халфът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР