Капитанът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов говори в предаването "Домът

...
Капитанът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов говори в предаването "Домът
Коментари Харесай

Лъчезар Балтанов: Наско Сираков е правилният човек за Левски


Капитанът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов приказва в предаването "Домът на футбола " по DIEMA SPORT. Халфът на "жълто-черните " съобщи, че Наско Сираков е верният човек за някогашния му клуб Левски. Той сподели, че "канарчетата " имат силите да отстранят ЦСКА в шампионата за Купата на България.

„ Обстановката стартира да се усъвършенства. Надявам се към този момент да се завърнем към естествения живот. Настроението в тима стартира да се приповдига и започнахме да вършим това, което обичаме. Чакаме мачовете с неспокойствие. Лошото е, че дуелите ще са без аудитория, тъй като футболът е за тях. Но се надявам, колкото се може по-бързо да се завърнат, тъй като ситуацията ще е тягостна “, съобщи Балтанов.

„ Всеки друго е изпитал обстановката. При мен беше малко по-трудно, тъй като когато си с малко дете и то желае да излиза на открито, да играе. Но хубавото е, че всичко мина и може да си извадим единствено поучения. Дано тази нова болест – ковид, да отшумява и да я няма в нашето всекидневие. Тежко беше в действителност. Има момчета, които споделиха, че по-лесно са го претърпели. Дано такива тествания не се повтарят и да се върнем към естествения метод на живот “, добави още той.

„ Независимо, че възможностите за първата шестица ги няма, ще продължим да се борим, с цел да заемем седмото място. Също по този начин и в нашия обичан шампионат – Купата на България и да достигнем до край. Коментираме това в тима, тъй като въпреки всичко остават две седмици до първия кръг. Да изиграем мача с Ботев Враца, а по-късно и с ЦСКА в шампионата. Надявам се нещата да се повторят, както предходната година и да ги победим на полуфинала “, съобщи капитанът на Ботев.

„ Ще хвърлим на 100% против Ботев Враца, с цел да се подготвим за идващия мач. Имаме да изиграем контрола и това ще ни помогне, тъй като не сме играли повече от два месеца. Ще дадем всичко от себе си. Ще се борим за седмото място, в случай че не ни се получат нещата за Купата на България “, съобщи Балтанов.

„ Всеки футболист би трябвало да откри мотивация в себе си. Много добре знаем по какъв начин нашата аудитория ни поддържа. Атмосферата е неповторима. Всеки би трябвало да даде максимума от себе си, с цел да спечелим всеки мач “, добави още той.

„ Искам да пожелая на Левски да излезе от тази обстановка и мисля, че ще съумеят. Видяхме по какъв начин се активизираха почитателите им и какъв брой доста помогнаха. Г-н Сираков е верният човек. Работил съм с него доста години. Смея да настоявам, че той е човек, който може да сплоти хората и да направи тима мощен. Пожелавам им да се спасят и да не престават да са Левски, който го знаем “, съобщи Балтанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР