Капитанът на Ботев“ Пловдив и трикратен футболист №1 на България

...
Коментари Харесай

Ивелин Попов подарява фланелка с автограф на концерт с песни на АББА в пловдивската зала С.И.Л.А

Капитанът на „ Ботев “ Пловдив и троент футболист №1 на България Ивелин Попов се оказа огромен почитател на шведските музикални митове от АББА .

На 13 януари от 19:30 часа в пловдивската зала С.И.Л.А. ще звучат златните шлагери като Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S. и доста други в осъществяване на доста прочувствените сръбски музиканти от ABBA REAL BAND SERBIA . Подготвени са доста изненади за феновете, като една от тях ще е фланелка на Ивелин Попов с подпис . Това оповестиха от Община Пловдив. 

Друг фен пък ще получи изтънчено златно украшение от един от спонсорите на концерта, описа промоутърът на събитието Евгения Стайловска.

Сърбите от ABBA REAL BAND към този момент демонстрираха на българските фенове, че като същински балканци са с доста гореща кръв и знаят по какъв начин се прави шоу. Изпълненията им накараха всички фенове в столичната зала на Софийската филхармония и във варненския Фестивален конгресен център да станат на крайници и да танцуват.

Ден преди концерта в Пловдив, музикантите ще гостуват и в Бургас, където всички билети са продадени. Ограничен брой билети за пловдивския концерт на 13 януари от 19:30 часа в зала С.И.Л.А. могат да бъдат открити в мрежата на Ивентим и онлайн, както и на касите: Билетен център пред община Пловдив, каса „ МаскАрт “ в ДК „ Борис Христов “, Туристически информативен център на пл. Римски стадион, каса на Античен спектакъл, (от страната на АМТИИ).

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР