Капитанът на Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов даде интервю пред колегите

...
Капитанът на Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов даде интервю пред колегите
Коментари Харесай

Балтанов: Доста е тежка тази ситуация

Капитанът на Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов даде изявление пред сътрудниците от " Тема Спорт ", в което приказва за представянето на отбора напролет и по какъв начин прекарва времето без мачове.
 Ботев Пловдив - ЦСКА 1948 @@@
" Доста е тежка тази обстановка. Надявам се, че към 13 май фактически ще стартираме тренировки и ще може шампионата да продължи и да приключи обикновено. Важното е да стартираме да играе, тъй като един месец си стоим по домовете и нищо не вършим ", стартира халфът.

" В момента си приказваме теоретично, нямаме никаква концепция какво ще се случи. Нека се овладее ситуацията и тогава да кажат от държавното управление и щаба по какъв начин да се действа. За никого не е добре спирането. За всеки състезател е тежко. В последна сметка желаеме да прави това, за което сме учили и упражнявали години наред ", добави още той.

" Не мисля, че имаме психическо преимущество по отношение на ЦСКА за Купата. Онзи полуфинал въпреки всичко беше предходната година и към този момент няма толкоз значение. Мина много време, а дали ще имаме преимущество, ще забележим като дойдат мачовете. Стигнахме до полуфинал, което е хубаво. Дано да си играем мощно дуелите и да спечелим трофея ", приключи Балтанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР