Капитанът на Борусия Дортмунд Марко Ройс ще бъде извън терена

...
Капитанът на Борусия Дортмунд Марко Ройс ще бъде извън терена
Коментари Харесай

Ройс все още е контузен, пропуска началото на предсезонната подготовка

Капитанът на Борусия Дортмунд Марко Ройс ще бъде отвън терена за неустановен интервал от време, откакто не е съумял да се възвърне от травма, обявиха от клуба от Бундеслигата.

Футболистите на отбора започнаха предсезонна подготовка през днешния ден. Германският национал пропусна по-голямата част от сезона поради контузия на слабините, която получи през февруари, само че завръщането му към момента се бави заради нова травма.

" Борусия Дортмунд към момента е без Марко Ройс. Капитанът има проблеми с инфектиране на същия мускул на слабините. Той ще бъде отвън терена за неустановен интервал. Ройс работи интензивно през последните месеци и се възстановяваше добре, само че към момента има проблеми с някои придвижвания ", се споделя в изказване на клуба.

Борусия Дортмунд приключи на второ място след Байерн Мюнхен, който завоюва рекордна осма поредна купа в Бундеслигата. Новият сезон в шампионата стартира на 18 септември.

Клубът от Рур за последно завоюва купата през 2012 година под управлението на Юрген Клоп и преди идването на Ройс. 31-годишният футболист е имал няколко огромни травми в кариерата си и пропусна успеха на националния тим на Германия на Мондиал 2014.
Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 11 март  Пари Сен Жермен 2:0краен резулат  Борусия Дортмунд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР