Капитанът на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс призна, че през последните

...
Капитанът на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс призна, че през последните
Коментари Харесай

Марко Ройс: Байерн често ми причинява разочарования през последните години

Капитанът на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс призна, че през последните години е изживявал огромни разочарования поради хегемона в Германия Байерн (Мюнхен).

" За страдание през последните 10 години Байерн има преимущество против нас, няма по какъв начин да не го признаем. Те доста постоянно ни причиняваха разочарования. Преди моето идване Борусия имаше две трофеи и през последните сезони бяхме близо на два-три пъти, само че Байерн имаше преимущество и по-голямо неизменност в хода на целия сезон. Те са сложни за побеждаване. Ние би трябвало да станем по-постоянни.

Разбира се, част от това се реализира с пари. Това важи за всеки клуб. Трябва да си поставяш амбициозни цели. Преди сезона казахме, че желаеме да станем първенци, тъй като го желаеме. Имахме това чувство вътре в съблекалнята. Нямаше какво друго да кажем, това беше истината - желаеме купата.

С този състав не можем да си сложим друга цел. Трябва да извличаме най-хубавото от себе си и се надяваме, че в края на сезона това ще бъде крайният резултат - купата.

През този сезон нито един клуб не е постигнал неизменност, това е много забавно. Борусия (Мьонхенгладбах) и Република България (Лайпциг) се оправят доста добре, само че и те имаха своите спадове. Байерн също не е непрекъснат, само че не е толкоз надалеч от върха.

Нямах визия, че съм вторият най-хубав изпълнител в Бундеслигата за последните 10 години. Наистина ли? Това е добре. Първи е Левандовски, а кой е трети? Томас Мюлер. Наистина не съм се замислял върху това. Статистиките не ме интересуват толкоз доста, само че съм благополучен от този факт. Левандовски е сложен за постигане, той има невероятни индикатори. Томас Мюлер също.

Левандовски има професионално отношение и го демонстрира всеки ден. Той стартира с хранителен режим и не съм сигурен дали има особено нает човек за това или го прави единствено жена му. Да избегнеш травмите е доста значимо за всеки състезател. Роберт прави Бундеслигата по-силна. За нас е неприятно, че е в Байерн и че вкарва толкоз доста голове. Но той е необикновено добър нападател. Той даже не получава признанието, което заслужава ", съобщи Ройс пред формалния уебсайт на Бундеслигата.
 Борусия (Дортмунд) разгроми Фортуна, Санчо и Ройс с по два гола
Борусия (Дортмунд) разгроми Фортуна, Санчо и Ройс с по два гола

5:0 за рурци

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР