Капитанът на Берое Мартин Камбуров поздрави старозагорци за победата с

...
Капитанът на Берое Мартин Камбуров поздрави старозагорци за победата с
Коментари Харесай

Камбуров: Закономерно сме 4-ти, нямам какво да си кажа с Крушарски

Капитанът на Берое Мартин Камбуров поздрави старозагорци за успеха с 3:1 над Левски в последния кръг за сезона в Първа професионална лига. Легендарният голмайстор се регистрира с две попадения, като към този момент има 219 на сметката си в родния хайлайф.

" Поздравявам нашия тим, бяхме съсредоточени през целия мач. Диктувахме събитията, имахме положения и постигнахме закономерна победа. Не разделям головете, само че до момента в който някой не ме мине, ще остана като футболистът, вкарал най-вече голове на Левски ", разяснява Камбуров.

" Показахме хубава игра като за финален мач за този сезон. Две години подред тим отвън Топ 4 печели Купата на България, което е карък за нас, защото можеше да играем най-малко бараж. Реалното ни място в класирането е четвърто и там си завършихме ", добави още легендата.

" Радвам се за извоюваната купа от Локомотив (Пловдив). Всеки знае какво е направил Камбуров за Локомотив. Няма по какъв начин да съм на " Лаута ", тъй като там има човек, с който няма какво да си кажа.
Имах проблеми, не съм упражнявал по 7-8 дни и не бях в най-хубавата си форма напролет ", сподели още голмайсторът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР