Капитанът на Байерн (Мюнхен) Мануел Нойер заяви, че е напълно

...
Капитанът на Байерн (Мюнхен) Мануел Нойер заяви, че е напълно
Коментари Харесай

Нойер: Нормално е футболистите да приемат по-ниски заплати

Капитанът на Байерн (Мюнхен) Мануел Нойер съобщи, че е изцяло естествено футболистите да одобряват понижаване на заплатите поради рецесията, провокирана от ковид. Играчите на Байерн се съгласиха на по-ниски хонорари и Нойер прикани всички клубове да последват тази наклонност.

" Ние, футболистите, сме с привилегията да получаваме огромни заплати и е изцяло обикновено да понижим финансовите си хонорари, когато това е належащо. Байерн има към 1000 чиновници, които също правят значими задания. Искаме да им помогнем като тим и с този ход да им дадем сигурност и те да запазят работата си ", сподели Мануел Нойер.
Es ist wieder #WallpaperWednesday!

Welche Wallpaper würdet ihr euch noch wünschen? #FCBayern pic.twitter.com/777YzEX6WF
— FC Bayern München (@FCBayern) March 25, 2020

Играчите отпред с Нойер и ръководителите в Байерн се съгласиха да понижат заплатите си с 20 % в отговор на рецесията. Това ще помогне клубът да не редуцира личния състав и да понижава техните хонорари. В немския народен тим към този момент оповестиха, че подаряват 2,5 милиона евро за обществени дела в помощ на наранени от рецесията и Нойер е безапелационен, че и това решение не е било по никакъв начин мъчно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР