Капитанът на Барселона Лионел Меси записа първи пълни 90 минути

...
Капитанът на Барселона Лионел Меси записа първи пълни 90 минути
Коментари Харесай

Меси има своето обяснение за слабия старт на Барса - турнетата през лятото

Капитанът на Барселона Лионел Меси записа първи цялостни 90 минути през този сезон. Той игра цялостен мач против Интер, а тимът му победи мъчно с 2:1. Двата гола означи Луис Суарес, а Меси беше с огромна заслуга за победния. Ето какво сподели Лео след срещата от груповата фаза на Шампионска лига:

" Не желая това да звучи като рецензия, само че когато пътуваш толкоз постоянно преди сезона, не остава време да тренираш добре и надлежно нямаш основата за старта на сезона. Наясно сме за какво клубът урежда тези дуели през лятото. Всички огромни тимове го вършат и надлежно по-късно започват мъчно.

Трябва да наваксаме в идните мачове. Нужно ни е малко време. Все още не сме в най-хубавата си форма и по тази причина беше доста значимо не толкоз да играем мощно, а да спечелим мачовете с Хетафе и Интер. Сега следва нов значим дуел - против Севиля.

Веднъж да вляза в ритъма си, ще мога да бъда още по-полезен на терена. Засега съм благополучен, че съумях за първи път през сезона да изкарам 90 минути. Усетих отмалялост, само че желаех да остана до края ", сподели той.
 Валверде: Не е инцидентно, че Интер има 6 победи от 6 мача в Италия
Валверде: Не е инцидентно, че Интер има 6 победи от 6 мача в Италия

" Изправихме се против един отличен тим, който потвърди класата си "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР