Капитанът на Барселона Лионел Меси за първи път призна, че

...
Капитанът на Барселона Лионел Меси за първи път призна, че
Коментари Харесай

Не всичко е цветя и рози: Тъжната изповед на Меси

Капитанът на Барселона Лионел Меси за първи път призна, че през 2017 година е желал да напусне клуба. Преди три години международният вицешампион имаше проблеми с данъчните управляващи в Испания, което го е предиздвикало да мисли за овакантяване.

"По това време с цялата тази каша с хазната, желаех да напусна, не с цел да си потегли от Барса, а с цел да си потегли от Испания. Чувствах, че се отнасят към мен незаслужено и не желаех да оставам повече. Никога обаче не получих публична оферта, тъй като всички знаят, че желая да играя за Барселона ", призна той в изявление за RAC1.

"Това беше доста сложен интервал за мен и фамилията ми, тъй като хората не знаят какво тъкмо се случваше. Всичко беше тежко, само че е по-добре, че се случи, когато децата ми още бяха прекомерно дребни, с цел да схващат ", добави шесткратният притежател на Златната топка.

"Днес към този момент мисля за довеждане докрай на кариерата тук. Особено поради метода, по който се усещам в този клуб, както и поради това по какъв начин се усеща фамилията ми в този град ", приключи Меси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР