Капитанът на Барселона Лионел Меси официално обяви своето бъдеще. Аржентинският

...
Капитанът на Барселона Лионел Меси официално обяви своето бъдеще. Аржентинският
Коментари Харесай

Меси реши: Оставам в Барселона, но наистина искам да напусна!

Капитанът на Барселона Лионел Меси публично разгласи своето бъдеще. Аржентинският талант ще остане в отбора и през идващия сезон, само че очевидно не е благополучен от развръзката. Меси разкритикува клуба и разгласи, че мениджмънтът е пагубен.

„ Не бях благополучен и желаех да напусна. Не ми беше разрешено по никакъв метод и ще остана в клуба, с цел да не влизаме в правосъдни разногласия. Мениджмънтът на клуба, воден от Бартомеу, е пагубен. Няма никакъв план и единственото, което се прави е да се запълват дупки, когато те се появят “, разгласи Меси в изявление за " Goal ".

" Казах на клуба, по-специално на президента, че желая да напусна. Те знаят това от началото на сезона. Казвах им това през последните 12 месеца. Бюрофаксът беше формален метод да споделя за желанията си. Бартомеу постоянно ми обещаваше, че ще мога да реша бъдещето си самичък най-после на всеки сезон. Той обаче не съблюдава обещанието си. Сега ми се споделя, че е трябвало да споделя желанията си още на 10-ти юни, до момента в който сезонът продължаваше и бяхме по време на пандемия.

Ще продължа да играя по метода, по който го върших до момента. Поведението ми няма да се промени. Винаги желая най-хубавото за клуба и съблекалнята ", безапелационен бе Меси.

" Децата ми плакаха, когато схванаха за желанията ми. У дома беше огромна драма ", описа още капитанът на " каталунците ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР