Капитанът на Барселона - Лионел Меси е посъветвал ръководството на

...
Капитанът на Барселона - Лионел Меси е посъветвал ръководството на
Коментари Харесай

Меси предлага перфектния заместник на Суарес в Барса

Капитанът на Барселона - Лионел Меси е посъветвал управлението на клуба да притегли сънародника му - Серхио Агуеро от Манчестър Сити, където управител е някогашният ментор на каталунците - Пеп Гуардиола, написа вестник "Мирър ".

Шесткратният притежател на Златната топка счита, че Барса има потребност точно от Кун, който е измежду малцината почтени заместници на Луис Суарес. Уругваецът получи затруднения след интервенцията си и евентуално ще отсъства до края на сезона, което основава съществени проблеми на испанския първенец.

Барселона има горчив опит в привличането на футболисти от по-ниска класа като Кевин-Принс Боатенг, който не съумя да се запомни с нищо предходната пролет и бе отпратен през лятото.

Меси е на мнение, че заместникът на Суарес би трябвало също да бъде топ футболист. Така на хоризонта се появява близкият другар на Лео - Серхио Агуеро, с който станаха олимпийски първенци през 2008 година в Пекин с националния тим.

Лео е провел диалог с новия треньор - Кике Сетиен и е съумял да го убеди, че Агуеро е голова машина, която няма нуждап от време за акомодация.

Договорът на Серхио със Сити изтича през лятото на 2021 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР