Капитанът на Барселона Лионел Меси е отказал да преговаря за

...
Капитанът на Барселона Лионел Меси е отказал да преговаря за
Коментари Харесай

Меси отказва да подпише нов договор

Капитанът на Барселона Лионел Меси е отказал да договаря за възобновяване на сегашния си договор с клуба и е подготвен да напусне „ Камп Ноу ", когато договорът му изтече през 2021, оповестява испанското радио Cadena Ser.
Меси може и да не приключи кариерата си в Барселона.

Според информацията, Меси и татко му Хорхе са почнали диалози за възобновяване на последния му договор с клуба, който бе подписан през 2017, само че той към този момент няма предпочитание да остане в редиците на каталунците. Радиото прибавя, че Меси е сърдит след изтекли в медийното пространство информации, съгласно които той е виновен за някои от събитията в клуба като уволнението на Ернесто Валверде през януари, както и разочарованието му от неналичието на задоволително качество в състава. Представителите на аржентинеца и Барселона не пожелаха да разясняват информацията.

Меси, който навърши 33 предишния месец, означи своя юбилеен гол номер 700 в кариерата във вторник против Атлетико Мадрид, само че попадението му се оказа незадоволително за „ блаугранас ", които приключиха наедно 2:2 и позволиха нова неверна стъпка по пътя към отбрана на купата в Ла Лига. След вчерашния триумф на Реал Мадрид над Хетафе с 1:0 каталунците изостават от Кралския клуб на четири точки при пет оставащи кръга до края. Познат преди по-скоро със скромната си и срамежлива персона отвън терена, Меси стартира да показва по-гласно недоволството си от клуба през последната година.

През януари той разкритикува спортния шеф Ерик Абидал поради изявленията му, че дадени играчи са станали причина с държанието си на терена за уволнението на Валверде. Месец по-късно, аржентинецът съобщи в изявление, че Барселона не е задоволителен добър, с цел да завоюва Шампионската лига. Впоследствие, през април той изрази недоволството си от управлението за това, че са подметнали, че играчите не желаят да понижат заплатите си, с цел да облекчат финансовото състояние на клуба поради пандемията от ковид

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР