Капитанът на Барселона Андрес Иниеста вярва, че Луис Енрике ще

...
Капитанът на Барселона Андрес Иниеста вярва, че Луис Енрике ще
Коментари Харесай

Иниеста: Луис Енрике е отличен треньор, ще пасне на Челси

Капитанът на Барселона Андрес Иниеста има вяра, че Луис Енрике ще се оправи чудесно, в случай че поеме Челси от идващия сезон.

„ Енрике е отличен треньор. В Барселона той сподели невероятното равнище, което може да реализира и в Челси “, разяснява Иниеста.

„ Мисля, че той е кадърен да завоюва титли във всеки един тим, в това число и в Челси. Няма да бъде елементарно, тъй като Челси е един от най-големите клубове в света “, добави капитанът на Барселона.

„ Когато видите какво въздействие Енрике оказа на Барселона, по-късно ще видите, че той е кадърен да реализира същото и в Лондон. Освен това той към този момент има задоволително опит да води сходен тим. “

„ Висшата лига е доста мъчно състезание, в което конкуренцията е извънредно сериозна, само че аз считам, че той е в положение да води всеки един огромен британски тим. “

„ Челси е тим като Барселона, който задължава да бъдеш постоянно първенец. Това по никакъв метод няма да повлияее на работата на Енрике. Той се е потвърдил. Висшата лига се разграничава от Ла Лига, само че не мисля, че ще е проблем за Енрике да реализира триумф “, сподели още Андрес Иниеста.

Барселона няма никакво желание да се разделя с Иниеста
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР