Капитанът на Барселона Андрес Иниеста открито говори за колебанието си

...
Капитанът на Барселона Андрес Иниеста открито говори за колебанието си
Коментари Харесай

Иниеста: Не бих се изненадал Неймар да премине в Реал Мадрид

Капитанът на Барселона Андрес Иниеста намерено приказва за съмнението си дали да продължи да играе на “Камп Ноу” след края на сегашния сезон. “През главата ми минават доста неща, някои са по-силни от други. Остават няколко седмици, в които би трябвало да взема едно от най-важните решения в кариерата си - да остана или да си потегли. Разбирам, че към този момент съм на избрана възраст, нещата се трансформират. Не е въпрос на обич или не, а въпрос на усещане”, съобщи халфът на “блаугранас” за предаването El Larguero на Cadena Ser от лагера на националния тим.

“Ако си отида, е тъй като не мога да давам 100% като състезател и като човек на моя клуб. Ще бъде мъчно решение. Трябва добре да го обмисля. (…) Не бих отишъл в никой клуб, който ще играе в едно съревнование с моя клуб. Обмислям нещата, само че още нищо не съм решил”, показа той. “Най-вероятно това ще е последната ми появи за националния тим. Не изпитвам потребност да бъда на място просто с цел да бъда на това място”, призна героят на Испания.

Иниеста разяснява и медийните трудове за трансфер на Неймар в Реал Мадрид: “Не бих се изненадал Неймар да премине в Реал Мадрид. Знам, че Реал Мадрид желае да притегли най-хубавите в света. Реал ще е по-добър с Неймар, тъй като той е измежду най-хубавите в света”. Примера дивисион 30 кръг, събота 31 март  Севиля 21:45  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР