Капитанът на Барселона Андрес Иниеста може да напусне клуба, ако

...
Капитанът на Барселона Андрес Иниеста може да напусне клуба, ако
Коментари Харесай

В Испания прекалиха: Капитанът на Барса се уплашил от Коутиньо

Капитанът на Барселона Андрес Иниеста може да напусне клуба, в случай че Филипе Коутиньо дойде в тима. Шокиращо или не, само че тъкмо това е една от водещите вести на испанското издание „ Диарио Гол”.

Ливърпул дава Коутиньо на Барса единствено против съответен състезател в подмяна

Всички към този момент знаят, че каталунците ще създадат всичко по силите си да доведат 25-годишния бразилец на „ Камп Ноу” до края на януари. През лятото Ливърпул отхвърли 3 предложения на „ блаугранас” за играча, който тогава даже подаде молба да бъде продаден.

Всичко или нищо: Барса даде офертата за Коутиньо, каква е тя?

Доста учудващо поради смисъла на Иниеста за отбора на Ернесто Валверде, „ Диарио Гол” осведоми за несигурността, която 33-годишният деец е почнал да изпитва. Изданието твърди, че легендата на Барса е почнал да мисли, че игровото му време ще пострада от възможното идване на бразилеца.

Ракитич: Вратите на Барса са необятно отворени за Коутиньо

Преди няколко месеца сходни неща се пишеха и за различен от асовете на Барса – Иван Ракитич. За него даже се твърдеше, че е заплашил босовете с овакантяване, в случай че Коутиньо дойде в каталунския гранд.

Наскоро Иниеста подписа нов контракт с Барселона и за никого не е загадка, че е много удовлетворен да играе под управлението на Ернесто Валверде.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР