Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов вече не е

...
Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов вече не е
Коментари Харесай

Ивелин Попов се раздели със Спартак Москва

Капитанът на българския народен тим Ивелин Попов към този момент не е футболист на Спартак Москва. Офанзивният състезател е разтрогнал контракта си с московчани по взаимно единодушие, оповестява локалното издание Спорт Експрес.

" Да, разделих се с клуба. За всичко се разбрахме със Спартак, договорихме се, всичко беше доста правилно, както от страна на управлението, по този начин и от моя ", сподели Попов пред съветската медия. " Имам предложение от Китай, само че към този момент не мисля да вървя там. Имам няколко разновидността и за Русия. Ще помисля и ще избера. До 10 дни всичко ще стане ясно ", добави някогашният състезател на Кубан, Рубин и Литекс. Според изданието интерес към 31-годишния футболист демонстрират отборите на Ростов и Динамо.

Ивелин Попов мина в Спартак Москва от отбора на Кубан през 2015-та година. Той изигра общо 77 мача за столичани, в които означи седем гола. Със състава на Спартак Попов стана първенец на Русия през 2017-та година и завоюва Суперкупата на страната. През този сезон българинът изигра 21 мача, в които се разписа един път. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР