Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов изигра цял мач

...
Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов изигра цял мач
Коментари Харесай

С капитан Попов Ростов надви Сочи, Арсенал и Георги Костадинов взеха точка от Ахмат

Капитанът на българския народен тим Ивелин Попов изигра цялостен мач за Ростов, който победи с 2:0 новака в съветския хайлайф Сочи. Роман Еременко откри резултата в 41-ата минута, а в 79-ата след негов изстрел Елмир Набиулин си означи автогол. Рожденикът през днешния ден Попов по традиция действаше като вътрешен полузащитник.

Дубль Еременко принес «Ростову» победу над «Сочи» pic.twitter.com/46ZzjTHUFs
— Football Club Rostov (@rostovfc) October 26, 2019
В 6-ата минута Ивелин Попов центрира от статично състояние, а Мевля стреля, само че неопределено с глава. Малко по-късно българинът извърши нарушаване против Никита Бурмистров, само че се размина без жълт картон. В средата на първата част негово подаване стигна до Елдор Шомуродов, само че последният не съумя да стреля добре.

В 32-ата минута Роман Ерьоменко стреля мощно, само че в навън, още веднъж след подаване на Попов, който през днешния ден беше и капитан на Ростов.

В 38-ата минута Корен Байрамян се регистрира със сериозен пропуск, макар че и вратаря на гостите Сослан Джанаев съумя да се намеси.

Все отново домакините откриха резултата в 41-ата минута. Попов центрира към Алексей Йонов, който смъкна топката за Ерьоменко и финландецът откри – 1:0.

В 52-ата минута вратарят на Ростов Егор Бабурин отрази мощен изстрел на Ибрахим Цалагов.

В 73-ата минута гостите пропуснаха още едно обстановка, когато Бурмистров стреля с глава, само че в навън.

Шест минути по-късно Ростов означи второ попадение. Ерьоменко се освободи и шутира, а топката се отклони от Елмир Набиулин - 2:0.

В 88-ата минута Ивелин Попов извърши недодялан фаул и получи публично предизвестие.

С тази победа Постов се изкачва до третата позиция и събира 29 точки. Сочи пък са 13-ти със същия брой точки.

В различен мач от днешния ден Арсенал Тула взе точка при гостуването си на Ахмат Грозни. Срещата приключи 1:1 след голове на Андрей Семьонов в 20-ата минута за домакините и Еванс Кангва в 77-ата за гостите.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР