Капитанът на България Виктор Йосифов ще сложи край на серията

...
Капитанът на България Виктор Йосифов ще сложи край на серията
Коментари Харесай

Сватба №4 в националния отбор! Капитанът се жени

Капитанът на България Виктор Йосифов ще постави завършек на серията от летни сватби на волейболни национали.

Централният блокировач е четвъртият фаворит на селекционера Пламен Константинов, който ще мине под венчило. Виктор и приятелката му Виолина ще сключат брак и ще го отпразнуват в неделя във Варна.

Именно това е повода към морската ни столица авансово да се насочат огромна част от националите. Константинов им отпусна почивен уикенд преди последния стадий от подготовката за международното състезание, на което България и Италия са домакини от 9 до 30 септември.

В понеделник волейболистите не престават тренировките си във Варна. Там ще се състоят петте им мача от първата група на мондиала.

Начало на серията от сватби на национали сложиха посрещачът Тодор Скримов и известната като най-красивата българска учителка Силвия Зубева. Двамата се обвързаха публично на 15 юли. 6 дни по-късно диагоналът Николай Учиков и приятелката му - волейболистката Весела Бонева, подвигнаха също женитба.

На 27 юли в Пазарджик брак подписаха разпределителят Добромир Димитров и най-красивата българка за 2013 година Нанси Карабойчева.

Кумове на Виктор и Виолина в неделя ще бъдат либерото Теодор Салпаров и актрисата Ралица Паскалева. " 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР