Капитанът на България Виктор Йосифов говори след загубата от Франция

...
Капитанът на България Виктор Йосифов говори след загубата от Франция
Коментари Харесай

Виктор Йосифов: Трябва да играем малко по-освободено и да се забавляваме на игрището

Капитанът на България Виктор Йосифов приказва след загубата от Франция с 0:3.

“Имаше някакво напрежение първоначално, само че не успяхме. Едва ли напълно травмата на Скримов първоначално е повода, само че беше ненадейно, никой не разбра какво се случи. Може би и това да е повлияло до някаква степен, само че не мисля, че това бе главното. Контузията бе при започване на мача и имаше задоволително време да влезем в него, да се пренастроим с Ники Пенчев, който влезе, само че не успяхме. Ще се опитаме в идващите мачове да бъдем по-равностойни”, съобщи Виктор Йосифов.
 България - Франция 0:3

“Честно казано не мога да намеря пояснение в този момент за какво не влязохме в мача. Може би би трябвало да мине време след мача и на трезви глави да си помислим, само че тъпо, че няма доста време. Утре има различен мач, може би би трябвало да си кажем някои думи сред нас и да излезем с чисти глави. Не знам дали има потребност от това, само че може и да помогне, нямам визия. Трябва да опитаме да намерим някакво решение. Съгласен съм за дългите пътувания, тежките първенците и травмите, само че не можем да се оправдаваме с това. Това е част от играта и се съобразяваме. Няма потребност да се оправдаваме и да търсим аргументи за това”, добави капитанът на България.

“Трябва да играем малко по-освободено и да се забавляваме на игрището, а да не мислим толкоз против кого играем. Трябва да се забавляваме, тъй като това са топ тимове, които не срещаш всеки ден, а Канада през последните години несъмнено е един от тимовете на доста високо ниво”, приключи Виктор Йосифов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР