Капитанът на България Николай Михайлов се изказа доста остро спрямо

...
Капитанът на България Николай Михайлов се изказа доста остро спрямо
Коментари Харесай

Михайлов: Нямаме положение 96 минути, нивото на българския футбол е двама човека и половина

Капитанът на България Николай Михайлов се изрече много остро по отношение на играта на трикольорите в последните дуели.

“Може да се завърне духът след една победа, само че по този метод мъчно ще стане. Истината е една - надалеч сме от иснтината. За 96 минути нямаме едно състояние. Как да задържим, отбележим и вземем точки? Хората си имаха положения. Последната им фаза не беше на висота другояче резултатът можеше да е напълно различен. Коренно би трябвало да променим метода си на игра. Не можем да разчитаме на две млади крила и на двама-трима опитни. Не можем да разчитаме на двама индивида и половина - това е равнището на българския футбол.

Все по-малко българи играят в чужбина. Класата я няма. Това е действителността.

Виждате какъв брой промени се вършат в границите на 10 дни, само че игрово нищо не се трансформира.

Увереността и самочувствието от дълго време го няма. Виждам боязън в очите на момчетата. Много е огромна разликата сред efbet Лига и Европа.

Не можем да реализираме резултат, тъй като не можем да означаваме, а позволяваме доста голове. За три мача - шест гола. Идва Унгария и ти вкарва три гола. За какво приказваме?”, сподели Михайлов след следващото проваляне на България, този път с 0:1 от Уелс на “Васил Левски”. Лига на нациите 4 кръг, сряда 14 октомври  България 0:1краен резулат  Уелс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР