Капитанът на България Ивелин Попов направи всичко възможно, за да

...
Капитанът на България Ивелин Попов направи всичко възможно, за да
Коментари Харесай

Капитанът на България по пет часа на процедури, за да е готов за Англия

Капитанът на България Ивелин Попов направи всичко допустимо, с цел да бъде на линия за мача с Англия на 7 септември. Опитният състезател получи травма в коляното на 18 август в дуела Ростов - УФА, като беше наложително сменен още на почивката. Първоначалните прогнози бяха притеснителни за юношата на Левски, само че след направените проучвания стана ясно, че ще почива към 15 дни. От 10 дни Попов, който не желае да пропусне срещата с " Трите лъва ", прекарва по пет часа въз основата, правейки възстановителни процедури. Той към този момент е почнал да тича през уикенда, до момента в който сътрудниците му играеха с Рубин. Очаква се от на следващия ден Попето да възобнови тренировки под управлението на Валерий Карпин. Бившият национал на Русия се надява родният капитан да бъде в състава за мача с Локомотив (Москва) тази събота. Сблъсъкът е за първата позиция в Премиер лига.

Ивелин към този момент е приказвал с щаба на националния тим, с цел да знаят по какъв начин върви възобновяване му. Интересното е, че се чака звездата на Ростов да играе опорен полузащитник против Англия. Именно на сходна позиция играе и при Карпин, а тимът му дели първото място с още четири състава - Локо (Москва), Краснодар, Зенит и Спартак (Москва), като всичките имат по 14 точки.

Ивелин Попов е най-опитният и най-резултатният състезател на " лъвовете " в селекцията на Красимир Балъков. Той има близо 90 мача и 15 гола с националната фланелка. Премиер Лига 7 кръг, неделя 25 август  ФК Ростов 2:1краен резулат  Рубин
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР