Капитанът на България Григор Димитровта ни победа не скри радостта

...
Капитанът на България Григор Димитровта ни победа не скри радостта
Коментари Харесай

Григор след втората победа: Справяме се много добре и вярваме

Капитанът на България Григор Димитровта ни победа не скри насладата си след успеха над молдовеца Раду Албот, която обезпечи и втори триумф в конкуренцията АТП Къп. Тази заран Гришо надигра Албот с 6:2, 6:3 за 84 минути игра на централния корт в Сидни в мач от втория кръг. Така България поведе с 2:0 победи, а преди този момент и Митко Кузманов завоюва против Александър Козбинов с 6:1, 7:5.

"Толкова доста българи има в Австралия, че няма по какъв начин всичко да не върви чудесно. Много е елементарно да се отпуснеш и да играеш в тази отборна конкуренция ", съобщи Григор незабавно след успеха си.

"Когато ми липсва сила, съотборниците ми я доставят. Благодарим за поддръжката, всичко върви към този момент. Те ме въодушевяват, забавляваме се дружно, любуваме се на тениса, само че и го оставяме настрани от време на време. Обядваме дружно, вечеряме дружно, майтапим се. Всеки демонстрира чудесна дисциплинираност, постоянно може да се желае повече, само че към този момент се оправяме доста добре ", добави още хасковлията.

"Всяка фантазия стартира с религия, щом сме тук, значи имаме вяра. Когато осъзнах, че класирах страната за сходна конкуренция, не знаехме с кого ще играем. Знаехме, че ще би трябвало да се борим против доста мощни съперници. Най-важното е да сме здрави и непрекъснати и ще забележим какво ще се случи отсега нататък ", добави още Димитров.

В последния си мач в групите България излиза против Белгия във вторник сутринта.

Coach. Player. Inspiration
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР