Капитанът на Атлетико Мадрид Диего Годин все още не е

...
Капитанът на Атлетико Мадрид Диего Годин все още не е
Коментари Харесай

Атлетико рискува да изпусне капитана си за без пари през лятото

Капитанът на Атлетико Мадрид Диего Годин към момента не е възобновил контракта си с клуба, който изтича след края на този сезон, сигнализира “Марка”. По този метод играчът към този момент може да договаря с различен тим за договор от лятото.

Двете страни имат още шест месеца, с цел да реализиран единодушие, само че обстановката се е усложнила от лятото насам. Всичко почнало в края на предишния трансферен прозорец, когато Годин получил тригодишно предложение от Манчестър Юнайтед. Изпълнителният шеф Мигел Анхел Хил Марин побързал да обещае на уругваеца нов контракт със доста нарастване в заплатата и по този начин да изравни офертата от британския клуб. Този договор обаче към момента не се е трансформирал в действителност и тъкмо това е повода за разминаването.
MARCA:

The legend of Diego Godín at Atlético Madrid may be living its last chapters.

After promises made to Godín in the wage department have not been kept, the Atlético captain, at 32, chasing his last big contract, is set to leave Atléti when his contract expires next June. pic.twitter.com/3kz2CTTgzj
— Warriors of Uruguay (@UruguayanHeroes) January 2, 2019 Нито футболистът, нито сестра му и негов сътрудник Лусия знаят за някакви съответни проекти за удължване на актуалното съглашение. Оправданието на управлението е, че клубът е достигнал наложения предел на заплати. По този метод мадридчани не могат да му предложат нарастване на възнаграждението през този сезон, като би трябвало да чакат за това до идващия. 32-годишният бранител желае да подпише последния си огромен контракт и макар че обича Атлетико, няма да остане в отбора в случай че оттова не му бъде препоръчана по-добра действителна оферта от сегашната.

Съотборниците му Филипе Луиш и Хуанфран също са с изтичащи договори.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР