Капитанът на Астън Вила Джак Грийлиш вече е с повдигнато

...
Капитанът на Астън Вила Джак Грийлиш вече е с повдигнато
Коментари Харесай

Подигнаха обвинение на капитана на Астън Вила

Капитанът на Астън Вила Джак Грийлиш към този момент е с повдигнато обвиняване за пътния случай от края на март, при който той блъсна три спрели коли и избяга. Тогава халфът се прибирал от празненство на своя съотборник Рос Маккормак. Грийлиш е свикан да се яви в съда в Бирмингам на 25 август.

PICTURE EXCLUSIVE: New images show Jack Grealish leaving the scene moments BEFORE police arrive after £70k Range Rover crashed into parked cars, as Aston Villa captain faces police and clu...
via https://t.co/RXSa4oNXWA https://t.co/EMF45oKsUn
— Ann Irvin (@AnnIrvin13) March 30, 2020
Въпросното празненство се състоя по време на изолираност и единствено часове, откакто футболистът беше призовал хората да съблюдават ограниченията на здравните управляващи поради пандемията от ковид.
 Грийлиш: Дълбоко съм компрометиран, не повтаряйте моята неточност
Свидетели настояват, че след купона, който е траял цяла нощ, Грийлиш се е качил на своя автомобил, карал е към 200 метра, след което се е блъснал в спрелите коли. Цялата обстановка става още по-интригуваща поради фотография на играча, която се твърди, че е направена наоколо до мястото на случая. На нея капитанът на Астън Вила е с много чудноват тип, само че най-необичаен е фактът, че на единия си крайник той е с обут чехъл, а на другия - с джапанка. По-късно Грийлиш се разкая.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР