Капитанът на аржентинския национален отбор по футбол - Лионел Меси,

...
Капитанът на аржентинския национален отбор по футбол - Лионел Меси,
Коментари Харесай

Меси се ядоса: Няма да играем в тази покварена схема!

Капитанът на аржентинския народен тим по футбол - Лионел Меси, изрази остро недоволството си от решението на рефера да го изгони с пряк червен картон по време на мача за третото място против Чили на шампионата Копа Америка.

По време на церемонията по награждаването, той не пожела да получи медала си.
Изгониха Меси в мача за бронза на Копа Америка (ВИДЕО) Втори червен картон в кариерата на аржентинеца
" Няма да бъдем страна в тази покварена скица, която действаше против нас по време на Копа Америка! Не бяхме за червени картони. И аз, и Медел можехме да получим жълти! Може би ме изгониха поради думите ми от преди този момент (бел. р. - Меси подлага на критика съдиите след загубата от Бразилия на полуфинал). Можеше да го ревизират, само че взеха решение да не употребяват ВАР ", не скри разочарованието си капитанът на Аржентина.

Той въпреки всичко видя позитиви в играта на неговия отбор. Въпреки разочароващото показване на международното състезание в Русия през 2018 година и неприятния старт в тазгодишното издание на Копа Америка, аржентинците завоюваха орден.

" Завършихме добре турнирна. Прибирам се у дома спокоен и с високо вдигната глава. Този тим сподели почитание към съперниците и темперамент. Не беше елементарно да стартираме със загуба и тъждество и да стигнем до тук ", сподели Меси.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР