Капитанът на Арда Пламен Крумов разказа как прекарва времето си

...
Капитанът на Арда Пламен Крумов разказа как прекарва времето си
Коментари Харесай

Капитанът на Арда: Футболът ни се нуждае от специалисти, а не от вечните легенди, които разбират от всичко

Капитанът на Арда Пламен Крумов описа по какъв начин прекарва времето си по време на изолацията. Опитният защитник също по този начин показа в каква тенденция би трябвало да потегли родния футбол от тук нататък. Според него играта не трябва да бъде ръководена от безконечните митове, а от готови експерти.

" Задължително би трябвало да се съблюдават разпоредбите които са дадени от щаба отпред с военачалник Мутафчийски и като си останем у дома би трябвало да поддържаме форма въпреки и без топка. Аз си купих колело и въртя всеки ден като вманиачен. Използвам момента да прекарам повече време с щерка ми и да модернизирам английскиия си език, което е доста значимо за всеки футболист. Знаете, футболът стана световен и непрестанно се постанова да приказваш със своите съотборници на британски ", сподели Крумов пред Евима Спорт.

" Трябва да се натъртва на български футболисти и да се спре с привличането на некачествени чужденци. Трябва да се дава път на млади гении само че единствено в случай че си заслужат мястото. Не би трябвало да им се дава нищо безплатно. Спомням си, че с цел да стигна дотук и да бъда капитан на тима си, съм минал през всички равнища на футбола, борил съм се на всички места, с цел да добия престиж и всички в тима да ме почитат, по този начин се изграждаш и като футболист, и като човек "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР