Капитанът на Арда (Кърджали) Пламен Крумов сподели пред Sportal.bg как

...
Капитанът на Арда (Кърджали) Пламен Крумов сподели пред Sportal.bg как
Коментари Харесай

Пламен Крумов пред Sportal.bg: Първенствата ще завършат, но на първо място е здравето!

Капитанът на Арда (Кърджали) Пламен Крумов показа пред Sportal.bg по какъв начин се оправят в клуба след оповестеното изключително състояние, което ще продължи месец, породеното от ковид. Както е известно, и футболът у нас е прекратен от 13 април. Крумов не пожела да направи оценка на представянето на отбора досега през сезона, защото шампионата към момента не е завършило. Бранителят описа и по какъв начин е станал почитател на италианския гранд Интер.
 Левски - Арда 2:1 @@@
За обстановката с ковид и какви ще бъдат следствията за футбола:

Коронавирусът сигурно е най-лошото нещо, което се е случвало в международен мащаб за поредност от генерации. Това е тиха война! Според мен шампионатите ще завършат, само че в този миг преди всичко би трябвало да мислим за здравето на всички хора. Когато става въпрос за човешки животи, спортът като цяло ще остане на втори проект. Всичко е необичайно. Почти всички футболисти на Арда останахме в Кърджали, с цел да ограничим контактите с нашите фамилии и родители, за които най-вече се тормозя. Нещото, което най-вече ме мъчи, е неяснотата. Силно имам вяра, че всичко ще завърши допустимо най-скоро и допустимо най-леко за всички жители на България.
 Локомотив (Пловдив) - Арда (Кърджали) @@@
За представянето на Арда и конкуренцията в тима:

Не съм аз индивидът, който да прави оценка тима. Мисля, че не е и времето за оценки тъй като, сезонът е в разгара си. Има шефове и треньори, които ще създадат оценка, когато му пристигна времето. Като капитан на тима се стремя да оказвам помощ с каквото мога за израстването ни като отбор и клуб. Конкуренцията в тима е добра.
 Арда - ЦСКА-София 0:1 @@@
За любовта си към Интер:

Ако футболът е моят живот, то Интер е моята първа обич, а щерка ми последната! Преди много време 1995-96 година даваха всяка неделя дерби от Серия " А " и няколко пъти поред гледах Интер и се възпламених по тях. Тогава в тима личаха имената на капитана Бергоми, Санети, Пол Инс, Роберто Карлош и доста други, а след една-две години и на " Феномена " Роналдо. Когато дойде, пристрастията ми се трансфораха в полуда. Това е доста специфичен клуб. Not for everyone! (мотото на клуба през тази година). За страдание до момента през моята кариера нямах опцията да играя против Интер, само че не се знае какво ще ни даде утрешният ден.
 Локомотив (Пловдив) - Арда (Кърджали) @@@
Това, което си пожелава в персонален и професионален проект:

На първо място си поисквам да съм здрав. Ще играя футбол, до момента в който се усещам добре и до момента в който изпитвам наслаждение. След това имам упоритости да остана във футбола. Уча се всеки ден и абсорбирам от всички треньори и шефове, с които съм работил, какво би трябвало и какво не би трябвало да върша. Накрая желая да пожелая здраве и шанс на българския народ в тези тежки времена! В персонален проект желая да запазя крепко фамилията си и да възпитам по най-хубавия метод моята щерка Ема.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР