Капитанът на Арда (Кърджали) Пламен Крумов коментира пред Канал 3

...
Капитанът на Арда (Кърджали) Пламен Крумов коментира пред Канал 3
Коментари Харесай

Капитанът на Арда: Дано сме новият Лудогорец

Капитанът на Арда (Кърджали) Пламен Крумов разяснява пред " Канал 3 " задачите на клуба в Първа лига. Защитникът показа мнението си за назначението на Петър Хубчев отпред на някогашния му тим Левски.

" Радвам се, че изборът ми за Арда се оказа верен, макар, че всички ме бяха отписали. С класирането си в Първа лига доказахме, че това решение за моята кариера е било вярното. Приятно впечатлен съм от Стамен Белчев и неговия метод на работа. Дай боже да сме новият Лудогорец. Искам Арда в първата шестица. Все още нямаме съответно сложени цели. Но най-важното е бързо да си осигурим оставане в елита ", сподели Крумов.

Не е загадка, че сърцето ми е синьо. Не съм в кухнята и не знам какво се случва в клуба. Сега към този момент сме и противници на терена. Феновете на Левски могат да бъдат сигурни в едно, че в тима ще има желязна дисциплинираност. Той е от хората, който съумяват да го реализиран това нещо.

Знае какви са задачите на Левски, постоянно купа и купа. От времето, което работехме дружно мога да кажа, че Хубчев е човек, който си прави съвършено работата ", съобщи Крумов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР