Капитанът на английския футболен Уотфорд Трой Дийни заяви, че няма

...
Капитанът на английския футболен Уотфорд Трой Дийни заяви, че няма
Коментари Харесай

Капитанът на "Уотфорд": Няма да тренирам. Няма да застрашавам семейството си

Капитанът на британския футболен " Уотфорд " Трой Дийни съобщи, че няма да възобнови подготвителна активност, макар че от през днешния ден (19 май) играчите имат право да организират занимания, само че при строги ограничения за отдалеченост.

Причината за безапелационния отвод на Дийни са опасенията му, че може да болести фамилията си и най-много 5-месечния си наследник, който има проблеми с дишането.
Вижте тази обява в Instagram.
That’s my boy

Публикация, споделена от Troy Deeney (@t_deeney) на Апр 23, 2020 в 12:37 PDT

" Няма да се върна да упражнявам. Достатъчно е един човек да се болести. Не желая да занеса вируса вкъщи - 5-месечният ми наследник има проблеми с дишането. Не искам да го слагам в по-голяма заплаха. Правилата споделят, че би трябвало да се приберем у дома с потребления екип. Ами в случай че се заразя и пера екипа си у дома дружно с облеклата на сина ми и моята другарка? Загубил съм татко, дядо и прародител... Така че най-важно е здравето ми и това на околните ми. ", беше безапелационен Дийни във видео на канала " Talk the Talk ".

Капитанът на " Уотфорд " е обезверен още веднъж да стартира подготвителна активност и тъй като няма да бъдат провеждани спомагателни проучвания на футболистите. Той изясни, че се тормози и защото цветнокожите, азиатците и хората от смесени етноси по-лесно се заразяват с ковид.
Изненадващи инспекции ще наблюдават дали клубовете във Висшата лига съблюдават ограниченията Отборите могат да възобновят тренировки на дребни групи от през днешния ден
" Попитах ги елементарни въпроси. За цветнокожите, азиатците и хората от смесени етноси е два пъти по-лесно да се разболеят. Ще има ли спомагателни проучвания? Например на сърцето. Не? Тогава не ме бройте! Не мога да отида на коафьор доникъде на юли, само че мога да седнал съм в едно помещение с 19 индивида. Не че не желаят да ни дадат информация. Просто не я знаят още! ", съобщи Дийни.

Преди дни една от звездите на " Манчестър Сити " - Серхио Агуеро, също съобщи, че се тормози да се върне към тренировките. По информация от британските медии, близо 100 са футболистите, които са изразили запаси за започване на занимания. Само Дийни за момента намерено е декларирал отвод да тренира.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 2 259 24 112 646 Света 4 942 596 54 472 321 981 1 936 311 Заразени* Нови Починали България 2 259 24 112 Света 4 942 596 54 472 321 981
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР