Капитанът на американския самолетоносач Теодор Рузвелт Брет Крозиер беше отстранен

...
Капитанът на американския самолетоносач Теодор Рузвелт Брет Крозиер беше отстранен
Коментари Харесай

Командир на голям американски самолетоносач беше уволнен, защото се оплака заради коронавируса

Капитанът на американския самолетоносач " Теодор Рузвелт " Брет Крозиер беше отхвърлен от поста си, откакто се оплака, че американският флот не прави задоволително, с цел да предотврати разрастващата се болест от ковид измежду екипажа на самолетоносача, съобщи БГНЕС.
Капитан Крозиер написал писмо до управлението на флота, в което се споделя, че би трябвало да се подхващат незабавни дейности, с цел да се предотврати гибелта на американски бойци в не-военно време. Писмото обаче изтекло до медиите.
" Той показва извънредно неприятна преценка ", сподели изпълняващият длъжността секретар на Военноморски сили на Съединени американски щати Томас Модли.
Модли съобщи пред публицисти, че капитан Крозиер е уволнен за това, че е изпратил писмото си и до медиите. Той сподели, че писмото " основава усещането, че Военноморски сили не дават отговор на въпросите му ".
" Това основава усещането, че Военноморски сили не работи и дори, че държавното управление не си прави работата. Това просто не е правилно ", твърди Модли.
Още: " Официално: Над 1 000 000 заболели от ковид в света, в Китай на следващия ден е ден на печал "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР