Капитанът и звездата на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов

...
Капитанът и звездата на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов
Коментари Харесай

Цецо Соколов: За мен имаме голям потенциал, но трябва да работим много

Капитанът и звездата на националния ни волейболен тим Цветан Соколов показа след успеха над домакините от Израел с 3:0 гейма в последния мач от европейската подготовка в Хадера, че за него имат огромен капацитет, само че би трябвало да работят още доста.

" Свършихме си работата още през вчерашния ден класирайки се за европейското състезание, само че искахме да продължим да играем добре и да побеждаваме. Искахме да спечелим този мач като тим и съм в действителност благополучен. Свършихме си работата и в този момент гледаме напред. Вижте, рано е да мислим за Европейското, в този момент мислим за клубовете си, да играем добре, да останем здрави, тъй като всички знаем каква е обстановката с този вирус. Надявам се всички да останем здрави и да продължим да работим, тъй като знаем какво става когато спрем да играем и да упражняваме и когато започнеш още веднъж ", разяснява Соколов.

" Вижте, рано е да приказваме за Европейското състезание. Надявам се да сме на подиума, само че би трябвало да работим доста, тъй като сме млад тим както виждате. За мен имаме огромен капацитет, само че би трябвало да работим доста. Спечелихме тези 4 мача, само че това нищо не значи. За нас това е една стъпка, само че би трябвало да създадем още доста други стъпки ", сподели още капитанът на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР