"Капитан Марвел" - първият филм от вселената на Марвел, в

...
"Капитан Марвел" - първият филм от вселената на Марвел, в
Коментари Харесай

Капитан Марвел продължава да е начело в бокс-офис класацията на САЩ

"Капитан Марвел " - първият филм от вселената на Марвел, в който супергероят е жена, за втора поредна седмица е отпред в бокс-офис класацията на Северна Америка, сочат данни на компанията "Игзибитър рилейшънс ", представени от Ройтерс и Франс прес.

Филмът с присъединяване на Бри Ларсън, която през 2016 година завоюва "Оскар " за най-хубава актриса за ролята си в "Стая ", събра 69,3 милиона $ доходи през уикенда и към този момент е донесъл 266,2 милиона $ от прожекции в Северна Америка през последните две седмици. Според специалиста Пол Дергарабедиян от специлизираната компания "Комскор ", филмът е събрал 760,2 милиона $ в международния бокс-офис.

На второ място е анимацията "Паркът на чудесата ", продуцирана от компанията "Парамаунт ".

Лентата, в която персонажи са озвучени от Матю Бордерик, Дженифър Гарнър и Мила Кунис, е събрала 16 милиона $ през първия си уикенд по екраните в Северна Америка. На трето място е сантименталният филм "На пет стъпки от теб ", в който се приказва за любовната връзка на засегнатите от муковисцидоза младежи Стела (Хейли Лу Ричардсън) и Уил (Коул Спраус).

Филмът е донесъл 13,1 милиона $ доходи през първия си уикенд по екраните в Северна Америка.

Четвърто място заема анимацията "Как да си дресираш змей: Тайнственият свят ", продуцирана от "Дриймуъркс " - 9,3 милиона $.

Лентата е събрала 135,6 милиона $ за четири седмици в Северна Америка и 466,5 милиона $ в целия свят. На пето място е "Семейното заравяне на Мадеа " на Тайлър Пери - 8 милиона $ през уикенда и 59 милиона $ за три седмици по екраните в Съединени американски щати и Канада.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР