*** Капитан Андреево От 07.00 часа на митническата зона на

...
*** Капитан Андреево От 07.00 часа на митническата зона на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 11 март

*** Капитан Андреево

От 07.00 часа на митническата зона на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ зам.- министърът на опазването на здравето доктор Бойко Пенков ще посрещне доставката на персоналните защитни средства, контрактувани по време на визитата на премиера Бойко Борисов в Р Турция.

*** София

От 8.00 часа пред постройката на Военномедицинска академия ще се организира обичайният брифинг за ограниченията против ковид.

От 09.00 часа ще се организира постоянно съвещание н Народното събрание.

От 09.00 часа 4-ти състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Ангел Янчев, Бойко Ханджийски, Георги Глинджурски, Димитър Занков, Димитър Туджаров, Евтим Гоцев, Красимир Иванов, Никола Панов, Петър Денишев, Райко Динев и Росен Марков, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 09.00 часа в хотел „ Будапеща “ ще се организира семинар на тематика „ Лидерство. Лидерски практики и стилове. Изграждане на доверие “.

От 09.30 часа 6-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Петко Стоянов, Иван Йосифов, Борислав Йоневски, Борислав Алексиев, Валери Владов, Васил Стоянов, Красимир Петров и Стефан Гевгелийски, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа 8-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Цветан Василев, Александър Панталеев, Илиан Зафиров, Георги Христов, Георги Зяпков, Елка Стойкова, Елена Инджева, Рангел Стойчев, Светлана Георгиева, Снежанка Стефанова, Маргарита Голева, Красимир Хаджидинев, Маргарита Петрова, Мария Димова, Борислава Кючукова, Цветан Гунев, Румен Симеонов и Славияна Велева, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа 20-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Ивайло Георгиев, Людмил Арсов, Стефан Вълков, Ивайло Ерменков, Петър Банев и Евелин Цолов, упрекнати за образуване и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа 13-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Иван Иванов и Трайчо Васков, упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група.

От 10.30 часа в Българска телеграфна агенция ще се организира конференция за показване на мнението по Интегрирания народен проект за енергетика и климат на необятен кръг от експерти от Неправителствени организации, ВУЗ, енергийни и консултантски компании, БЕМФ. На събитието ще бъдат разисквани оферти за конструкция, базови правила и посоки за развиване в бъдещата Енергийна Стратегия на България за интервала 2021-2050.

От 10.30 часа 18-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Николай Кадийски, Денислав Първолов, Симеон Симеонов, Пламен Сивов и Красимир Иванов, упрекнати за образуване и управление на проведена незаконна група.

От 13.30 часа 13-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Петър Ганев за кумулиране на наказванията.

От 14.00 часа 12-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Виктор Викторов, Кристиян Рангелов, Павел Георгиев и Даниел Ковачев, упрекнати за образуване и управление на проведена незаконна група.

От 14.00 часа 4-ти състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Михаил Георгиев, Ангел Ангелов, Олег Попов, Мила Георгиева, Максим Кулишев, Пламен Цеков, Мирослав Стоянов, Мартин Георгиев и Георги Божилов, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 14.00 часа 19-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Ахмед Башев, упрекнат за занемареност.

От 14.30 ч. в зала 130 на Народното събрание на пл. " Княз Александър I " Комисията по опазване на здравето ще организира постоянно съвещание.

От 14.30 ч. в зала 1 на Народното събрание на пл. " Княз Александър I " Комисията по труда, обществената и демографската политика ще организира постоянно съвещание.

От 14.30 ч. в зала 232 на Народното събрание на пл. " Княз Александър I " Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред ще организира постоянно съвещание.

От 17.30 часа в Институт за модерно изкуство ще бъде открита изложбата „ Всичко (ни) е наред “.

*** Благоевград

От 14.00 часа в Административния съд ще се гледа дело, формирано по тъжби на Общинска изборна комисия – Благоевград и кмета на Благоевград против решение Административен съд – Благоевград. С него е открито, че кметът не е извършил задължението си за изтриване на присъединяване в комерсиално сдружение в двумесечен период.

От 14.00 часа в Административния съд ще се гледа дело, формирано по тъжба на ОИК – Ботевград и кмета на Благоевград против решение на Административен съд – София област. С него е признато, че ОИК – Ботевград би трябвало да приключи мандата на кмета на Община Ботевград поради открит спор на ползи от КПКОНПИ.

*** Варна

От 11.00 часа в РЗИ – Варна ще се организира съвещание на комисията за битка с грипа и острите респираторни болести по отношение на грипната почивка.

От 15.00 часа в Bar Bacaro, ул. " Архимандрит Филарет " №4А ще се състои конференция на София Филм Фест във Варна по случай тазгодишното издание на София Филм Фест във Варна.

*** Велико Търново

От 09.00 часа в хотел „ Меридиан Болярски “ стартира семинар за политиките във връзка с потърпевшите от закононарушения. Събитието се провежда от център „ Надя “, който оказва поддръжка и подпомагане на дами, жертви на принуждение.

*** Панагюрище

От 17.30 часа в читалище „ Виделина – 1865 “ ще се организира лекция на тематика „ Бъбречните болести – от предварителната защита до откриването и еднакъв достъп до грижи “.

*** Пловдив

От 09.00 часа в зала 2 на Окръжния съд ще се гледа делото против трима души, упрекнати за закононарушения по член 294 ал.4 вр. с ал.1 от Наказателен кодекс, член 304б ал.1 от Наказателен кодекс, член 311 ал.1 вр. с член 26 ал.1 от Наказателен кодекс и член 282 ал.2 пр.2, вр. с ал.1 вр. с член 26 ал.1 от Наказателен кодекс (за обвинения Д.Т.), закононарушение по член 201 във вр. с член 93 т.1 б. „ Б “ от Наказателен кодекс (за обвинения А.Ч.) и закононарушения по член 288 от Наказателен кодекс и член 215 ал.1 от Наказателен кодекс (за обвинения И.Б.).

*** Шумен./с. Загориче

От 10.00 часа в кметството на село Загориче началникът на полицейското ръководство в Каолиново ще се срещне с жителите на селото.

*** Шумен./с. Веселиново

От 11.00 часа в кметството на село Веселиново ще се организира среща сред началникът на Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи - Велики Преслав гл. инсп. Румен Симеонов и поданици на селото.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР