Капитал пише, че bunker .bg - фирма за специално строителство,

...
Капитал пише, че bunker .bg - фирма за специално строителство,
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Бункерът няма да ви спаси при ядрена война

" Капитал " написа, че bunker.bg - компания за особено строителство, видно от името - била засипана с поръчки. Които считат, че като си построят бункер, ще оцелеят при нуклеарна война, си харчат ненужно парите. С тази страховита констатация стартира коментара си известният публицист Иван Бакалов.

Лъжат ги, че щели да устоят 6 месеца, ресурси от храна, вода, филтриране на въздуха и дрън-дрън. Дори да няма директно попадение на нуклеарни ракети в България, ще ни връхлетят стихии и климатични промени и ще настъпи нуклеарна зима за дни. И без това до две седмици хората ще умират поголовно от апетит и заболявания. МЕТРО и Била, уви, няма да работят.

Последните случаи на канибализъм са след една самолетна злополука в Андите, при китайския апетит през 60-те години на предишния век и при украинския голодомор - това подсказва какво може да се случи и в XXI век. Който си мисли, че е допустима нуклеарна война и оцеляване след нея, е доверчив. Дори единствено един континент да бъде изумен с ракети, следствията ще са всеобщо измиране на животни и хора и на други континенти. Дълго е за разказване какви верижни последици ще настъпят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР