Капитал е представител на британското издание The Economist и започва

...
Капитал е представител на британското издание The Economist и започва
Коментари Харесай

%Капитал" ще публикува статии от The Economist

" Капитал " е представител на английското издание The Economist и стартира да разгласява наличие от него. Статиите ще са подбрани и преведени от български редактори, тъй че читателите да получат избор от тематики, които имат отражение върху локалния бизнес или демонстрират значими трендове.

Изданието показва, че текстовете ще се разгласяват на уеб страницата, във вестника и мобилните приложения на " Капитал ".

Първата такава обява е изявлението на френския президент Еманюел Макрон, серщу което имаше голям брой реакции основно поради частта, в която приказва за мигрантите. Пълният му текст може да се прочете тук.

Още текстове ще има и в идното седмично издание в петък.

" Обещанието на " Капитал " към читателя е наличието да оказва помощ за взимане на осведомени решения - както в бизнеса, по този начин и в персоналния живот. Глобалният подтекст въздейства от ден на ден на вероятностите пред хората и компаниите. Споразумението с The Economist ще даде опция да прибавим наличие с доста надълбоко схващане за този подтекст и за трендовете, които би трябвало да имаме поради, когато вземаме решения ", разяснява Галя Прокопиева, изпълнителен шеф на " Икономедиа " (издател на " Капитал " и " Дневник " ).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР